Alguns alumnes de 4t d'ESO han participat en el concurs PORTAVOZ. Es tracta d'un concurs fotogràfic escolar que pertany a la temporada cultural de l'Institut français d'Espanya (organisme depenent de l'Ambaixada de França a Espanya i Ministeri francès d'Europa i Assumptes Exteriors).


Aquest concurs té com a objectiu promoure el plurilingüisme i el respecte per la diversitat de cultures, donant la paraula a joves alumnes de francès de 4t d'ESO, 1r i 2n de batxillerat i de formació professional de grau mitjà.



Els participants al concurs presenten una única fotografia sota el tema "unidos en la diversidad", prioritzant el retrat de persones (sense fer selfies), acompanyada d'una frase que expressi la seva idea sobre la diversitat i tolerància entre persones en 5 llengües diferents segons les especificitats culturals.



S'atorgaran 50 premis a les produccions més creatives i originals que inclouran 20 estances lingüístiques a França i l'exposició de les produccions guanyadores a diferents ciutats.

Presentem algunes de les produccions proposades.